PONTOSAN ÚGY, AHOGY

A SZERZŐ MEGÁLMODTA

CSÚCSMINŐSÉG

A FINOM RÉSZLETEKÉRT

Az otthoni szórakozás legjobb élményét a design, a minőség, a tapasztalat és a kreativitás ötvözete adhatja meg. A minőségi termékek kulcsfontosságúak, ezek integrálása a rendelkezésre álló térbe, és a módszer, amivel ezeket minőségi megszólalásra, megjelenítésre bírjuk mind egyformán fontosak. Az ön otthona egyedi, ezért a tervezés, a design kialakítása, az élmény "kalibrálása" különösen fontos tényező, hogy a komplex élvezeti hatás a legmagasabb szinten érvényesüljön a használók számára.

A KÖVETKEZŐ OSCAR-GÁLÁT

AKÁR ITT IS RENDEZHETNÉK!

DEDIKÁLT

HÁZIMOZIRENDSZER

Az intelligens otthon iparág egyik leggyakrabban használt kifejezése a "házimozi".

De mit jelent az, hogy "dedikált"?

A dedikált házimozi egy kifejezetten erre a célra kialakított helyiség, amelyben a környezet kialakítása, az akusztikai és világítási izoláltság eleve bizosított. Nézőtér szerű, kényelmes ülőhelyek, optimalizált hangszóróelhelyezés, a film indításához rendelt, automatizált világításkezelés. Alakíttassa ki az FHT-vel a saját otthoni filmszínházát, és élvezze a filmeket olyan minőségben, ahogy azt az alkotók megálmodták.

Figyelem! A popcornról önnek kell gondoskodnia!

MINDEN, AMI FONTOS,

MINDEN, AMI SZÓRAKOZTAT

MÉDIAKÖZPONT

A legtöbb - főleg a már kész, lakott - otthonban nincs lehetőség önálló moziszoba kialakítására. Így a médiahasználat jellemzően a nappalira, eseleg a hálószobára fókuszál. Ezeknek a helyiségeknek így kettős funkciójuk van: a mindennapi élet színterei és a szórakozás helyszínei is egyben. A két funkció közti kompromisszumot a használaton kívül rejtett eszközök telepítésével érjük el. A diszkréten, esetleg valami célzottan kialakított bútorelem felhasznlásával elhelyezett hangszórók, a mennyezetből leereszkedő vetítővászon vagy az ágyévgből kiemelkedő laposképernyő olyan megoldások, amelyek egyszerre biztosítják a médiaminőséget és a szoba mindennapos használatának a lehetőségét.

Elrejtené a képernyőt egy festmény vagy egy tükör mögött?

Az FHT a költségvetés optimalizálásával a legjobb megoldást fogja javasolni önnek!

MOZART, MILES DAVIS ÉS

RIHANNA EGYSZERRE

AUDIÓHÁLÓZAT

EGYÉNI SZÓRAKOZÁS MINDEN SZOBÁBAN

Az audio elosztórendszerek lehetővé teszik, hogy egy központi szerverről a lakás minden helyiségét ellássa zenével. Akár teljesen különböző zenékkel is! A háziasszony klasszikusokat hallgat a konyhában? A gyerek metált a saját szobájában? Ez nem akadályozza önt abban, hogy a saját otthoni irodájában vagy a nappalian audiofil dzsesszt hallgasson! Mindezt úgy, hogy a hangszórók rejtettek vagy rendkívül dekoratívan illeszkednek az adott szoba stílusához.

Az audiofil zenehallgatás céljára az FHT prémium megjelenésű és akusztikai kvalitású szabadon álló hangfalakat is kínál. Az MRA rendszerek egyedi tervezésűek, hiszen a lakások is különböznek.

Engedje szabadon szárnyalni a fantáziáját! Milyen zenét hallgatna a kondiszobában, vagy milyet a teraszon? Az fog megszólalni. Kiváló minőségben.

TARKOVSZKIJ, HARRY POTTER ÉS JAMIE OLIVER FŐZŐSMŰSOR. A MENÜ.

VIDEÓHÁLÓZAT

A legtöbb család már több TV-t tart az otthonában. A konyhában, a nappaliban, a "saját" szobákban. Esetleg fürdőszoba, netán a terasz? Telepítettünk TV-t garázsba is, ahol a tulaj barkácsolni is szokott.

A mai műholdas vagy kábeles szolgáltatók elosztói lehetővé teszik, hogy minden készüléken a saját érdeklődésnek megfelelő műsor fusson.

Ehhez hasonló az FHT által kínált video-elosztórendszer is. Ez a legkorszerűbb rendszer minden képernyőn megjeleníthetővé teszi a Blu Ray DVD-k, streamingek, médiaszerverek és sztreaming eszközök, mint az
Apple TV® műsorát. Sosem mulasztjuk el megemlíteni egy központi videoszoba kialakításának fontosságát. Itt  a teljes, komplex kínálat mellett lehetőség teremthető arra is, hogy üzletfelek látogatásakor prezentációkat,
vagy céges filmeket mutasson be. Egy konyha erre talán nem ideális helyszín. Nem igaz?

A ZENE MINDENKIÉ.

DE EZ A ZENESZOBA CSAK AZ ÖNÉ

ZENEI RENDSZEREK

Az FHT alapítói sokkal jobban értik a minőségi hangvisszaadás mibenlétét, mint pályatársaik többsége.
Ez nem véletlen, hiszen az FHT alapítása előtt - és azzal párhuzamosan - minőségi audiofil rendszerek telepítésével foglalkozott.

Tapasztalatunk szerint a megrendelők nagy része eleve egy, már kialakított audiofil rendszer továbbfejlesztéseként igénylik az intelligens otthoni szolgáltatások telepítését.

Szereti a zenét? Fontolja meg, hogy  legyen az otthonában egy igazi koncertterem, egy zeneszoba, ahol ön tényleg azt fogja hallgatni, amit Beethoven megálmodott, amit Oscar Peterson a lelkében hallott, amikor koncertet adott. Sőt! egy lépésre van attól, hogy az egész házban csúcsminőségű zene szóljon!

BRUCE WILLIS LÖVÖLDÖZIK A KERTJÉBEN...!

EGYÉB REMEK LEHETŐSÉGEK

Ha egy kikapcsolódásra maximalizált otthont alakít ki, miért mondana le a kifogástalan élményekről a medencéjében, vagy a teraszon?

A szabadtéri kép- és hangsugárzás lehetősége már évtizedek óta adott, de azt a minőséget, ami miatt érdemes belevágni egy - gyakran komoly építési és kertrendezési munkát kívánó - kültéri rendszer telepítésébe, csak napjainkban érte el.

Ha okos otthont alakít ki, a szabadtéri szórakozás is ugyanolyan egyszerű, mint amit a lakásban tapasztal: minden működik - egyetlen gombnyomásra.

FITNESS- ÉS SPA RENDSZEREK, JÁTÉK- ÉS VIZUALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK

Hamarosan...

HÁLÓZAT, HÁLÓZAT, HÁLÓZAT!

HÁLÓZAT ÉS WIFI

A KAPCSOLATOK JELENTŐSÉGE

A szolgáltatások zökkenőmentes rendelkezésre állásának a titka a robusztus, megbízható hálózat.

Ez sokszor elkerüli a megrendelők figyelmét. Miért kell még számos egyéb eszköz - router,
jelerősítő, stb - vagy kilométernyi, jó minőségű kábel és falvésés, hiszen ő csak ide szeretne egy TV-t, meg oda, meg amoda...

Az okos otthonokban a hálózat olyan szerepet tölt be, mint az emberi testben az érrendszer.

Az FHT rutinszerűen telepít vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózati rendszereket, amelyek kifogástalan lefedettséget bizosítanak az ügyfél egész  otthonában. Az otthoni hálózatok eddig is ismertek voltak, pl számítógépek, nyomtatók, telefonok és tabletek összekapcsolására. A korszerű, intelligens otthonok hálózatai ennél azonban jóval összetettebb kapcsolatok kialakítására is alkalmasak. Mondhatjuk úgy ezek biztosítják az eszközök közötti vérkeringést, egy rendszerbe kapcsolva a televíziókat, zenelejátszókat a médiaszerverrel, a világítást a biztonsági rendszerrel és a médiaszobával. Gyakorlatilag organikus kapcsolatot alakítunk ki, amely bárholmelyik készülék vagy rendszer vezérlését lehetővé teszi az otthon bármely pontjáról, vagy távolról, interneten keresztül.

FHT Team Kft.

Budapest

Bocskai út 52/54. fszt. 1/a.

Tel: +36 70 369 9196

e-mail: info@fh-today.hu

VAT: 25761269-2-43

EU VAT: HU25761269

EN

HU