A TELEPÍTÉS FOLYAMATA

Akár új ingatlan építése előtt áll, akár a meglévő ingatlanát újítja fel, az FHT rendelkezésére áll, hogy igazi okos otthon birtokosa legyen. Az első lépés, hogy megismerje az otthon automatizálás kimeríthetetlen lehetőségeit. Néhány konzultációt követően mi megismerjük az életmódját, az elképzeléseit, ön pedig pontosan tudni fogja, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy igazán egyedivé és okossá varázsolja megújuló otthonát.

 

Tekintse át a folyamatot nagy lépésekben

IGÉNYEK ÉS LEHETŐSÉGEK

Egy projekt mindig az ügyfél igényeinek feltérképezésével kezdődik. Az előzetes interjúk során az ügyféllel közösen kialakítjuk a vágyak és a lehetőségek optimális egyensúlyát. Ekkor már az ügyfél figyelmébe ajánljuk a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket, figyelembe vesszük a költségkeretet, tájékoztatjuk a tervezhető avulást.

Az ügyfél ezeknek ismeretében körvonalazott képet kap a projekt volumenéről és a várható előnyökről.

SYSTEM

DESIGN

Második lépésként részletes tervet készítünk, amely azokon a releváns információkon alapl, amelyeket az ügyfél megfogalmazott az első egyeztetésen. A részletes tervrajz rögzíti, hol lesznek a harverelemek, hol lesznek a kábelezések, kábelkiállások, hova tervezzük a vezeték nélküli hálózat hardverelemeit.

A tervet az ügyfél gondosan tanulmányozza, véleményt alkot, korrekciót kérhet.

TELEPÍTÉS, KIVITELEZÉS

A részletes kivitelezési terv elkészültét követően - általában az ingatlanépítés belső
munkálatainak vége felé - az FHT is felvonul, hogy a falakba építendő elemek még ebben a fázisban a helyükre kerülhessenek. Ezt követően - általában a belsőépítészeti munkákkal párhuzamosan, és a belsőépítészekkel előre egyeztetett formában - folytatjuk a hardverelemek telepítésével.
A végső, finomhangolási fázis eltarthat pár hétig, ám végül az ügyfél egy 100 %-os biztonsággal
működő rendszert vehet birtokba.

SZERVIZ

TÁMOGATÁS

A projekt teljes megvalósítása a teljesítési igazolás közös aláírásával fejeződik be. Ebben felsoroljuk az összes telepített elemet, átadjuk a telepített szoftverek forráskódját, a belépési- és működtetési kódokat. Ezeket az ügyfél egy őrzött és biztonságos helyen tárolja, így bármikor rendelkezésére állnak. A beépített elemkre a gyártói garancián túl az FHT további 12 hónap garanciát kínál.

Ezt kevés pályatársunk tudja csak vállalni.

Munkánk során arra törekszünk,

hogy az ügyfeleinkkel hosszú

távú kapcsolatot alakítsunk ki.

Eddigi  ügyfeleink bizalma

megerősít bennünket abban, hogy

az FHT helyes utat választott,

amikor az intelligens otthonok

kialakításának a piacára lépett.

A JÖVŐ OTTHONA MÁR MA

FUTURE HOME TODAY TEAM

AZ ÖN AUTOMATIZÁLÁSI PARTNERE

FHT Team Kft.

Budapest

Bocskai út 52/54. fszt. 1/a.

Tel: +36 70 369 9196

e-mail: info@fh-today.hu

VAT: 25761269-2-43

EU VAT: HU25761269

EN

HU