BÁRMILYEN FUNKCIÓ EGYETLEN GOMBNYOMÁSRA

HANGULAT ÉS BIZTONSÁG

Képzelje el, hogy reggel 6-ra beállítja az ébresztőt és ... és az otthona felébred.

A fűtés nappalira vált, a riasztórendszer kikapcsol, a redőnyök a függönyök kinyílnak.

Ha nyaralni indul, bekapcsolja a "nyaralás" funkciót, mielőtt elindul - vagy már útközben - és bekapcsol a riasztó, bizonyos fényforrások időzítőre kapcsolódnak, a fűtés energiatakarékos üzemre vált és... és a fügönyök, redőnyök becsukódnak, kinyílnak, akár ha otthon lenne.

Az automatizált rendszer képes erre, és gyakorlatilag mindenre, ami az ön és családja otthoni kényelmét szolgálja.

Mindezt egyetlen felületről, egy tabletről vagy a telefonjáról.

Velünk együtt élő otthon - gombnyomásra.

KONTROLL, MINDEN PILLANATBAN

TELJESEN INTEGRÁLT OTTHONVEZÉRLÉS

MINDEN EGY KÉZBEN ÖSSZPONTOSUL - AZ ÖN KEZÉBEN

A világítást, a hőszabályozást vagy az intelligens funkciók bármelyikét egyszerűen, kényelmesen vezérelheti, kontrollálhatja - akár okostelefonról is.

Az FHT a Crestron rendszereit preferálja. A Crestron alapú kontrollrendszerek költséghatékonyak, egyszerűen használhatók. Egy Crestron rendszert könnyű bővíteni, vezérelhető Apple, Android készülékekről vagy a Crestron saját rendszerével. Működtethető a kanapén ülve vagy akár a Föld másik oldaláról - az interneten keresztül is.

Az FHT által telepített rendszer nyugalmat és kényelmet biztosít, bárhol is legyen a lakás tulajdonosa.

IDEÁLIS VILÁGÍTÁS

BÁRHOL, BÁRMIKOR

PÉLDÁUL LEGYEN FÉNY!

Válassza a zöld megoldást - alakítsa az otthon világítását energiatakarékossá!

De ne álljon meg ott, hogy pusztán LED-esre cseréli az izzókat! A világítás személyre szabott vezérlése lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással - vagy időzítővel vagy mozgásérzékelővel - az adott helyiség funciójának, vagy a kívánt hangulatnak megfelelő fényviszonyokat teremtsen. TV nézés vagy gyertyafényes vacsora hangulat? Az FHT által kialakított energiahatékony világítási rendszer maximalizálja az élményt!

Pontosítunk: a gyertyákat Önnek kell meggyújtani és elfújni.

ÁRNYÉKOLÁS,

A NYÁRI NAPOK FAVORITJA

ÁRNYÉKOLÁS

AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁG TITKOS ESZKÖZE

Próbált már egy 6 méter magas függönyt behúzni? Puszta kézzel nem is érdemes. Ha azonban az FHT árnyékolástechnikáját alkalmazza, mindez a világ legegyszerűbb epizódja lesz - akár egy nappali óriás üvegfelületéről, akár egy fürdőszobai szellőzőablakról legyen szó. Az árnyékolástechnikai megoldások nem csak a kíváncsi szemek elől rejtik el az otthoni tevékenységet, de aktív részesei az energiagazdálkodásnak is.

Ráfordult a nap az ablaksorra? Klímát kapcsolna, vagy a függönyöket húzná be? Bízza az FHT automatikára! Biztos lehet benne, hogy energiahatékonyság szempontjából optimális megoldást kap. Sőt! Napsütötte téli napon pl. nem a függönyt, hanem a fűtést fogja szabályozni.

Az árnyékolás nem csupán hőfokszabályozás, hanem hangulati, funkcionális kérdés is. Az árnyékoló eszközöket intelligensen használva mindig a legkellemesebb tónusú fényviszonyok lesznek az otthonában, akár egy vidám vasárnapi ebéd ragyogására vágyik, akár a házimozi szobában tervez egy jó filmet megnézni.

Fontos tudni: ön bármikor felülbírálhatja, megváltoztathatja az automatika működését.

 HIDEG... MELEG...
PONT KELLEMES

HŐSZABÁLYOZÁS

A MINDIG OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLET

A funkcionális hőmérsékletszabályozást a legtöbb háztulajdonos ismeri. A lakásban és a kültérben elhelyezett termosztátok elég jó hatásfokkal kapcsolják ki vagy be a fűtést akár a napszaknak, vagy a hőmérsékletnek megfelelően. Az automatikus hőmérséklet szabályozásnak azonban van egy nagy előnye: kiküszöböli az induláskori vagy leállításkori nagy hőingadozásokat. Mi több, az árnyékolás-kontroll bekapcsolásával tovább finomítja a lakás - vagy egyes helyiségek - hőmérsékletét. Az intelligens automatika alá rendelt fűtés/hűtés szabályozás akár 16 % energiamegtakarítást eredményezhet!

BIZTONSÁG

MINDENEK FELETT!

BIZTONSÁG

TARTSA KONROLL ALATT AZ ÉRTÉKEIT!

Mindannyian szeretnénk hinni, érezni, hogy egy biztonságos, idealizált világban élünk, ahol tiszteletben tartják egymást és egymás tulajdonát az emberek.

Ám tudjuk, hogy a mindennapokban ez koránt sincs így.

Az FHT  olyan biztonsági berendezést telepít, amely védi az otthon értékeit, és bármely nem tervezett aktivitás esetén üzenetet küld a tulajdonos okoseszközére, legyen akár távol az otthonától. Az intelligens automatizálásba kapcsolt biztonsági funkciók lehetővé teszik, hogy ön információkat kapjon az egyes zónák állapotáról és vezérelje is azok biztonsági fokozatát.

Az intelligens biztonság szükség esetén természetesen risztja a megfelelő rendvédelmi szervek központját is.

ALRENDSZEREK

 • RMA - TÁVFELÜGYELET HOZZÁFÉRÉSSEL

  RMA hozzáféréssel ön megbizonyosodhat arról, hogy a rendszer minden komponense rendben működik

  az ön és családja biztonsága érdekében. Távolról ki/be kapcsolhatja, vagy állíthatja a világítást, változtathatja

  a hőmérsékletet. Az RMA tudatja önnel, ha a rendszerben bármilyen változás történt vagy változás indokolt.

  Bárhol is tartózkodik, mindig biztos lehet abban, hogy otthon minden rendben van, az energiafelhasználás optimális és biztonságos.

 • PERS - SZEMÉLYES SÜRGŐSSÉGI GYORSREAGÁLÓ RENDSZER

  Adódhat úgy, hogy ön vagy valamelyik szerette egyedül él idősként, esetleg valamilyen egészségügyi problémával. A PERS lehetővé teszi, hogy hogy felszabadultan, mégis felelősség teljesen élhesse az életét, anélkül, hogy folyamatosan aggódnia kellene. Probléma esetén a készüléke jelzést kap, hogy a hozzátartozó segítségére siethessen. Természetesen lehetősége van arra is, hogy haladéktalanul kapcsolja a segélyhívót,

  vagy valakit, aki azonnal tud segíteni.

 • BELÉPTETŐRENDSZER

  Egy adott területre vagy objektumba történő belépés egyszeri vagy folyamatos engedélyezése valamilyen személyes, kódalapú vagy fizikai azonosítást követően. A beléptetés alkalmazható akár egyetlen, mechanikus zárral szerelt ajtónál, de kifogástalanul működik akár több száz, a rendszerbe integrált belépési pont szabályozása során is. Magától értetődő, hogy a rendszer összeköttetésben lehet az egyéb biztonságtechnikai és riasztási rendszer komponenssel.

 • CCTV - ZÁRTLÁNCÚ TELEVÍZIÓRENDSZER

  A CCTV egy zártláncú televíziós rendszer, amely a közismert TV-khez hasonlóan kamerák jeleit közvetíti egy telepített központba, vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton. A CCTV kameráival kontroll alatt tarthatja a bekamerázott területeket, követheti az ott zajló folyamatokat. A rendszer képes rögzíteni a történéseket későbbi megtekintés céljából.

  Használja bátran a CCTV-ben rejlő lehetőségeket, az FHT kifogástalan minőséget és diszkréciót garantál a telepítés során és azt követően is!

 • MEGFIGYELŐKAMERÁK

  Egy megfigyelőkamera rendszer a legjobb biztosíték a teljes lelkinyugalomhoz.

  A külső és belső telepítésű kamerák folyamatos áttekintést adnak arról, hogy mi történk a házban és a ház körül.

  Merevlemezes rögzítőhöz csatlakoztatva a felvételek elmenthetők, később visszanézhetők.

  Nézze meg, hogy ki várakozik az ajtó előtt, ha csengetnek. Az integrált kamerarendszer képes arra is, hogy a csengetés pillanatában lehalkítsa a zenét vagy a film hangját, amit éppen hallgat vagy néz, és a vezérlőn

  megjelenítse az érkező képét, akivel így ön a kontaktust is felveheti.

 • BETÖRÉS- ÉS TŰZJELZŐ RENDSZEREK

  A biztonsági rendszerek első és legfontosabb feladata az élet- és vagyonbiztonsági események haladéktalan érzékelése és jelzése. Második legfontosabb feladatuk, hogy jelezzék a probléma keletkezésének a helyét és egyúttal a bizonságos menekülési útvonalat. Ennek teljesítéséhez csak a legmegbízhatóbb érzékelők és tapasztalt kivitelező kiválasztása szükséges. Az FHT remek partner az ön védelmirendszerének a kiépítésében!

 • KAPUTELEFON

  Az otthoni kaputelefon a beléptetőrendszerek egy speciális változata, amely elsősorban a házigazda személyes igényeit szolgálja ki. Akár azáltal, hogy kontaktust teremt az érkező és az otthoniak között, akár úgy, hogy megnyomáskor teljesen lehalkítja a zenét, mintha a házigazda otthon sem lenne.

  A lényeg természetesen az a funkció, hogy a kapucsengő megnyomásakor pl. az ön telefonja szólal meg, és a kijelzőn láthatja is, ki érkezett éppen.

A KIKAPCSOLÓDÁS SZABADSÁGA

BÁRHOL AZ EGÉSZ LAKÁSBAN!

HÁLÓZAT ÉS WIFI

Az FHT rutinszerűen telepít vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózati rendszereket, amelyek kifogástalan lefedettséget bizosítanak az ügyfél egész  otthonában. Az otthoni hálózatok eddig is ismertek voltak, pl számítógépek, nyomtatók, telefonok és tabletek összekapcsolására. A korszerű, intelligens otthonok hálózatai ennél azonban jóval összetettebb kapcsolatok kialakítására is alkalmasak. Mondhatjuk úgy ezek biztosítják az eszközök közötti vérkeringést, egy rendszerbe kapcsolva a televíziókat, zenelejátszókat a médiaszerverrel, a világítást a biztonsági rendszerrel és a médiaszobával. Gyakorlatilag organikus kapcsolatot alakítunk ki, amely bárholmelyik készülék vagy rendszer vezérlését lehetővé teszi az otthon bármely pontjáról, vagy távolról, interneten keresztül.

FHT Team Kft.

Budapest

Bocskai út 52/54. fszt. 1/a.

Tel: +36 70 369 9196

e-mail: info@fh-today.hu

VAT: 25761269-2-43

EU VAT: HU25761269

EN

HU